VVN Academy biedt traingen Social Media en Werving

Vanuit de regio kwam het signaal dat er behoeften is aan trainingen. Daar geven we vanuit de VVN Academy graag gehoor aan. Dit najaar bieden we de volgende twee trainingen aan, bij u in de buurt.

 1. Training: Werving nieuwe vrijwilligers: (van 10:00 tot 12:30) Zonder vrijwilligers géén Veilig Verkeer Nederland. Dat weet jij als geen ander. Daarom is het ook van belang dat we voldoende nieuwe vrijwilligers enthousiast maken voor Veilig Verkeer Nederland. En dat is niet altijd makkelijk. Speciaal voor onze vrijwilligers, of je nou bestuurslid of vrijwilliger bent bij een afdeling, of VVN Verkeersouder, hebben we deze wervingstraining ontwikkeld. Na afloop weet je welke typen vrijwilligers er zijn en heb je concrete adviezen in handen om nieuwe vrijwilligers op verschillende manieren te werven. In de training gaan we voor jouw afdeling, werkgroep of school aan de slag met de vragen: Waarvoor hebben we vrijwilligers nodig? Wat moeten zij gaan doen? Waarom zouden ze voor óns kiezen? Waar en hoe vind ik ze?
 2. Training Social Media: Effectief Facebook inzetten! (van 13:00 tot 15:30) Social Media is niet meer weg te denken. Het is een krachtig middel om (afdelings-)activiteiten van VVN te delen. Mits het goed ingezet wordt. Vanuit de vrijwilligers krijgen we steeds vaker de vraag hoe zij Facebook kunnen inzetten om hun activiteiten te delen. In deze beginnerstraining nemen we u mee in de basiskennis: wat is Facebook? Hoe maak je een profiel aan? Welke instellingen zijn er? Hoe plaats ik een bericht en wat zijn de do’s en dont’s? Dit is een praktische training en van deelnemers wordt verwacht dat ze (zo mogelijk) hun eigen laptop/tablet meenemen om direct aan de slag te kunnen.

  De trainingen duren 1 dagdeel, zijn bestemd voor iedere vrijwilliger van VVN en vinden plaats op zaterdag 14 oktober in Eindhoven.

  Mochten deze data u niet passen, dan zijn er buiten Brabant nog andere mogelijkheden.

  In de bijlage vind je alle informatie. Je kunt je aanmelden via academy@vvn.nl. Nieuwsgierig naar alle andere trainingen? Lees ons hele trainingsaanbod op academy.vvn.nl.  

  Max aantal deelnemers per training: 15!

  Vol = vol, dus meld u snel aan!