Fietsverlichtingscampagne 2017

Wil jij ook zo'n poster of banner? ga naar materiaal.ikvalop.nl | Rijksoverheid

Fietsen zonder licht is gevaarlijk. Zodra de klok verzet wordt en het in de ochtend- en avondspits weer donker is, is het van levensbelang dat je fietsverlichting werkt en aan staat. Daarom is het elk jaar weer nodig om fietsen te controleren op werkende fietsverlichting. Dat doen we dit jaar samen met jou!

Kom in actie voor fietsers in Zuidoost-Brabant
Kom nu zelf in actie om ook fietsers in jouw omgeving ervan bewust te maken dat fietsverlichting belangrijk is. Wij helpen je met het gratis VVN-actiepakket Fietsverlichting. Met dit pakket controleer je heel gemakkelijk de fietsverlichting van fietsers uit je eigen omgeving. Bijvoorbeeld in de wijk, op de school van je zoon of dochter, bij je sportvereniging of hobbyclub. Overal kunnen fietsen worden gecontroleerd! Zo zorgen we samen voor meer veiligheid en zichtbaarheid voor fietsers.

Wat zit er in het gratis actiepakket?
In het actiepakket zitten materialen om de verlichting van fietsers te controleren. Denk aan handige checklists voor fietsers, een handleiding voor het controleren en een leuke gadget om de fietsers te belonen die hun verlichting goed voor elkaar hebben. Dit jaar is dat een opvallende sleutelhanger in de vorm van een gloeilamp die echt licht geeft! De grootte van het pakket is afhankelijk van het aantal fietsen dat je wilt gaan controleren. Dit kun je opgeven bij de aanmelding.

Ik doe mee!
De actie is een groot succes! Hierdoor zijn er zoveel pakketten aangevraagd dat er helaas geen materialen meer beschikbaar zijn.  Heb je vragen? Kijk dan eens bij de antwoorden op onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Mail ons dan op: fietslichtbrabant@vvn.nl of bel naar: 088 524 88 50. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Goed om te weten…

  • De actieperiode start op 30 oktober 2017 en loopt tot 14 januari 2018
  • De actiepakketten zijn te bestellen in de regio Zuidoost-Brabant
  • De actiepakketten worden mogelijk gemaakt door de regio Zuidoost-Brabant
  • Het aantal actiepakketten is groot, maar wel beperkt. OP = OP
  • Nu de actiepakketten op zijn kun je wel jouw gegevens achterlaten voor volgend jaar. Wij laten je dan als eerste weten over het hoe en wat van een eventuele actie volgend jaar!