Districtsbestuur Noord-Brabant

Veilig Verkeer Nederland is een vrijwilligersvereniging en heeft Nederland verdeeld in twaalf districten. Het district Noord-Brabant omvat als werkgebied de provincie Noord-Brabant. Binnen dit werkgebied zijn meer dan duizend vrijwilligers actief om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Het huidige Districtsbestuur van VVN Noord-Brabant bestaat uit vier bestuursleden. Dit zijn Ricardo Dorst (voorzitter), Ben van der Aa (secretaris), Oscar Dusschooten (penningmeester)  en Ben Visser (bestuurslid).
Het District Noord-Brabant mobiliseert vrijwilligers en burgers op vele manieren, bijvoorbeeld door de ondersteuning bij verkeersonveilige situaties, het ondersteunen van verkeersouders ter verbetering van verkeersveiligheid in en rond scholen, maar natuurlijk ook door haar afdelingen te adviseren en ondersteunen in projecten. 

In het District Noord-Brabant ligt ook een focus op de samenwerking met de gemeentelijke regio’s; de GGA-gebieden (gebiedsgerichte aanpak) en het SRE. Samen met hen en de afdelingen binnen die regio’s willen we steeds meer projecten uitvoeren, onder regie van het Steunpunt. 

In het Jaarverslag hieronder leest u wat het District Noord-Brabant het afgelopen jaar heeft gedaan.

BijlageGrootteFormaat
Jaarverslag 2016 VVN Brabant.pdf483.06 KB.pdf
Activiteitenplan District Noord-Brabant 2017 def.pdf813.67 KB.pdf
Menukaart Noord-Brabant 2017.pdf422.07 KB.pdf
Tariefkaart Noord-Brabant 2017.pdf78.04 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.