Opfriscursus verkeersveiligheid

Evenals voorgaande jaren organiseert de afdeling weer opfriscursussen. Wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels? en daarbij nog tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden?

In de gemeente Goirle wordt ook dit jaar weer Opfriscursussen gehouden. De cursussen omvatten drie dagdelen van elk 2 uur per dagdeel. Deze cursussen worden gehouden in het voorjaar en in het najaar. U kunt gratis aan deze cursus deelnemen. De cursus in het voorjaar wordt gehouden op donderdag 1 maart 2018, donderdag 15 maart 2018 en donderdag 29 maart 2018, telkens van 09.30 uur tot ± 12.00 uur. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen en de cursus wordt gegeven door Jac Broks, rijschoolhouder in Goirle e.o.
Ook kunnen deelnemers aan de cursus zich aanmelden bij Jac Broks voor een aansluitende een individuele praktijkrit. (Hiervoor is een eigen bijdrage verschuldigd van €10,00).Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter, het is dus geen examen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Meldt u zich daarom op tijd aan! De inschrijving sluit een week voor aanvang van de cursus. U wordt geacht alle drie de cursusdagen aanwezig te zijn.

Doelgroep: 50+ Wanneer: donderdagen 1, 15 en 29 maart 2018.

Tijdstip: 09.30– 12.00 uur Waar: Goirle, wijkcentrum De Deel, Frankische Driehoek 3, 5052 BL Goirle/

 

Inschrijven: U kunt zich inschrijven via de mail: johnbekema@home.nl o.v.v. Opfriscursus Goirle Riel voorjaar 2018:

De volgende gegevens dienen in de mail te worden vermeld:

* man/vrouw,
* voorletters en achternaam,
* adres, postcode, plaats,
* geboortedatum en telefoonnummer.

Of u stuurt het volledig ingevulde inschrijfformulier (zie bijlage) o.v.v. Opfriscursus Goirle Riel naar: Veilig Verkeer Nederland afd. Goirle Riel p/a Baronielaan 46, 5052 BV Goirle

Startdatum

donderdag, 01 maart 2018 - 09:30

Einddatum

donderdag, 29 maart 2018 - 12:00

Locatie

wijkcentrum De Deel,

Straatnaam

Frankische Driehoek

Huisnummer

3

Plaatsnaam

Goirle

Provincie

Noord-Brabant

Type evenementen

Training
BijlageGrootteFormaat
Inschrijfformulier opfriscursus 2018.pdf63.1 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.