VVN Academy trainingen najaar

| VVN

Vanuit de regio kwam het signaal dat er behoeften is aan trainingen. Daar geven we vanuit de VVN Academy graag gehoor aan. Dit najaar bieden we de volgende twee trainingen aan, bij u in de buurt en op verschillende momenten.

  1. Training Social Media: Effectief Facebook inzetten! Social Media is niet meer weg te denken. Het is een krachtig middel om (afdelings-)activiteiten van VVN te delen. Mits het goed ingezet wordt. Vanuit de vrijwilligers krijgen we steeds vaker de vraag hoe zij Facebook kunnen inzetten om hun activiteiten te delen. In deze beginnerstraining nemen we u mee in de basiskennis: wat is Facebook? Hoe maak je een profiel aan? Welke instellingen zijn er? Hoe plaats ik een bericht en wat zijn de do’s en dont’s? Dit is een praktische training en van deelnemers wordt verwacht dat ze (zo mogelijk) hun eigen laptop/tablet meenemen om direct aan de slag te kunnen.

 

  1. Training: Werving nieuwe vrijwilligers: Zonder vrijwilligers géén Veilig Verkeer Nederland. Dat weet jij als geen ander. Daarom is het ook van belang dat we voldoende nieuwe vrijwilligers enthousiast maken voor Veilig Verkeer Nederland. En dat is niet altijd makkelijk.
    1. Speciaal voor onze vrijwilligers, of je nou bestuurslid of vrijwilliger bent bij een afdeling, of VVN Verkeersouder, hebben we deze wervingstraining ontwikkeld. Na afloop weet je welke typen vrijwilligers er zijn en heb je concrete adviezen in handen om nieuwe vrijwilligers op verschillende manieren te werven. In de training gaan we voor jouw afdeling, werkgroep of district aan de slag met de vragen:

Waarvoor hebben we vrijwilligers nodig?Wat moeten zij gaan doen?Waarom zouden ze voor óns kiezen?Waar en hoe vind ik ze?

 

De trainingen duren 1 dagdeel, zijn bestemd voor iedere vrijwilliger van VVN en vinden plaats op:

  • Donderdag 21 en zaterdag 23 september in Bergen op Zoom
  • Dinsdag 26 en zaterdag 30 september in Eindhoven
  • Donderdag 12 en zaterdag 14 oktober in Roermond

Mochten deze data u niet passen, dan zijn er buiten Brabant of Limburg nog andere mogelijkheden.

Je kunt je aanmelden via academy@vvn.nl. Lees ons hele trainingsaanbod op academy.vvn.nl

Max aantal deelnemers per training: 15!

Vol = vol, dus meld u snel aan!

Startdatum

donderdag, 21 september 2017 - 15:30

Einddatum

donderdag, 21 september 2017 - 21:30

Locatie

Fletcher Hotel - Restaurant Stadspark

Plaatsnaam

Bergen op Zoom

Provincie

Noord-Brabant

Type evenementen

Training

Segment

Trainingen