Theoretisch Verkeersexamen 2017

In de komende maanden wordt door VVN afdeling Valkenswaard weer het verkeersexamen georganiseerd. Door ca. 325 kinderen van groep 7 wordt i.s.m. het Valkenswaardse basisonderwijs aan het schriftelijk en praktisch verkeersexamen deelgenomen. Ook kinderen van het speciaal onderwijs doen hieraan mee.

De theoretische kennis alleen is geen garantie voor veilig verkeersgedrag in het drukke hedendaagse verkeer. Ook ouders worden opgeroepen om in de dagelijkse praktijk te oefenen met kinderen. Veel ervaring opdoen in het verkeer is een vereiste voor veilige verkeersdeelname van kinderen.

Schriftelijke Verkeersexamen
Het schriftelijk Verkeersexamen, op donderdag 6 aprila.s., toetst of leerlingen de basiskennis hebben van de verkeersregels, de verkeersborden en veilig gedrag in het verkeer. Kortom of zij als voetganger of fietser veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

Startdatum

donderdag, 06 april 2017 - 08:30

Einddatum

donderdag, 06 april 2017 - 12:00

Locatie

Groep 7 van de Basisscholen

Plaatsnaam

Valkenswaard

Provincie

Noord-Brabant

Type evenementen

Training