Persberichten

Paul Gondrie benoemd tot bestuurslid van het landelijk hoofdbestuur van VVN

Met unanieme stemmen is Paul Gondrie afgelopen vrijdag benoemd tot bestuurslid van het hoofdbestuur van VVN. Hij was voorgedragen door de Districten Zeeland, Brabant en Limburg. Uiteindelijk stemden alle vertegenwoordigers voor de benoeming van Gondrie. Voorzitter van VVN is Liesbeth Spies, voormalig minister van binnenlandse zaken.

meer

‘Ik Val Op!’-fietsverlichtingscampagne van start bij BS ’t Schrijverke in Mierlo!

Verkeersveiligheidsambassadeur voor de Nul Verkeersdodencampagne de heer T. Martens en wethouder van de gemeente Geldrop-Mierlo, mevrouw R. Hoekman, controleerden vandaag, maandag 23 oktober, op basisschool ’t Schrijverke in Mierlo de fietsverlichting van groep 7 en 8.

meer

Paul Gondrie herkozen als voorzitter Veilig Verkeer Noord-Brabant

Tijdens een druk bezochte districtsledenvergadering in Tilburg werd afgelopen woensdag op voordracht van het bestuur de heer Gondrie voor zijn derde periode herkozen als voorzitter.

Vanuit Amersfoort was de directeur Felix Cohen aanwezig om hem hiermee te feliciteren.

meer

Brabantfinale van de Wegwijs Verkeersquiz

's-Hertogenbosch - Vijf groepen strijden woensdag 25 november voor de titel 'Beste Wegwijsteam van Noord-Brabant'. Dat gebeurt tijdens de Brabantfinale van de Wegwijs Verkeersquiz op het provinciehuis in 's-Hertogenbosch.

meer

Vijf basisscholen uit de Regio Zuidoost-Brabant in finale ‘Digitale Verkeersquiz 2015’ Achtste groepers strijden op 5 november om eerste plaats.

Veilig Verkeer Nederland (VVN) houdt samen met de Regio Zuidoost-Brabant een digitale verkeersquiz voor leerlingen van groep 8 van basisscholen. De finale van deze verkeersquiz vindt plaats op donderdagochtend 5 november in Theater De Schalm in Veldhoven. Vijf scholen strijden dan om de titel Beste Verkeersklas van de Regio Zuidoost-Brabant.     

meer

De scholen gaan weer beginnen!

Kinderen vragen: let u op in de buurt van onze school?

Op maandag 31 augustus a.s. is voor veel scholen in Brabant de zomervakantie weer voorbij. Veilig Verkeer Nederland Brabantse start de campagne De scholen zijn weer begonnen in Nuenen en vraagt hierbij aandacht voor de verkeersveiligheid in de omgeving van basisscholen.

meer

14 mei finale Bossche Verkeersquiz voor basisscholen!

Basisscholen uit de gemeente ‘s-Hertogenbosch nemen het tegen elkaar op in een verkeersquiz.

Udenhout, mei 2014 – Het verkeer wordt steeds drukker en kennis van verkeersregels is harder nodig dan ooit. Verkeersongevallen met lopende en fietsende kinderen gebeuren voor ruim 90% binnen de bebouwde kom en binnen een straal van 1 kilometer van huis. Daarom organiseert Veilig Verkeer Nederland district Noord-Brabant in opdracht van gemeente ’s-Hertogenbosch de Bossche Verkeersquiz 2014. Leerlingen van 9 basisscholen uit de verschillende wijken namen het in 2 voorrondes tegen elkaar op. Deze voorrondes vonden plaats in maart 2014.

meer

Tilburgse Verkeersquiz voor basisscholen!

Het verkeer wordt steeds drukker. Verkeersongevallen met lopende en fietsende kinderen gebeuren voor ruim 90% binnen de bebouwde kom en binnen een straal van 1 kilometer van huis. Daarom is de kennis van verkeersregels harder nodig dan ooit. Veilig Verkeer Nederland district Noord-Brabant organiseert in opdracht van de gemeente Tilburg dan ook de Tilburgse verkeersquiz 2014. Leerlingen van 5 basisscholen uit groep 7 en 8 uit de gemeente nemen het woensdag 26 februari 2014 vanaf 9.15 uur tegen elkaar op in het Factorium in Tilburg. Wethouder Lauwerier (Verkeer en Vervoer) verricht de opening.

meer