Nieuwsberichten

Jubilarissen VVN-afdeling Loon Op Zand

10 jaar geleden stopte het toenmalige bestuur van de VVN afdeling Loon op Zand.

Lennard Alink als voorzitter, Mart de Wit als secretaris en de helaas veel te vroeg overleden Harrie Vastré namen het over op 18 februari 2008.
Later is dit bestuur uitgebreid met Jos Hermsen als penningmeester en onlangs Richard Jansen.

meer

Gaat jouw kind veilig de weg op in 2018?

3 Tips om je kind veilig de weg op te sturen

meer

Vlogger Ties lanceert game Wheelie Pop

Al fietsend race je door weilanden, over wegen door de stad en zelfs over de lopende band in de smartphonefabriek. Intussen ontwijk je obstakels en probeer je appjes en telefoontjes te negeren. 

meer

Aantal verkeersongelukken en -gewonden wederom gestegen

Politiek, bedrijfsleven, burgers: help het verkeer weer veiliger te maken

meer

Paul Gondrie benoemd tot bestuurslid van het landelijk hoofdbestuur van VVN

Met unanieme stemmen is Paul Gondrie afgelopen vrijdag benoemd tot bestuurslid van het hoofdbestuur van VVN. Hij was voorgedragen door de Districten Zeeland, Brabant en Limburg. Uiteindelijk stemden alle vertegenwoordigers voor de benoeming van Gondrie. Voorzitter van VVN is Liesbeth Spies, voormalig minister van binnenlandse zaken.

meer

Doe mee aan de VVN Kennisdag 2017

Onze VVN Kennisdag is een jaarlijks terugkerend event waarbij we je inspireren, je allerlei workshops kunt volgen en andere vrijwilligers kunt ontmoeten. Hier in ons Brabant. Ook vindt dan de Districtsledenvergadering plaats. Mocht het jou beter uitkomen, dan kun je ook een deel van de VVN Kennisdag bijwonen.

Lees verder voor het programma en de andere trainingen die de VVN Academy voor jou aanbiedt.

Laat je inspireren! Tot ziens op de VVN Kennisdag!

meer

Nieuwe website gericht op het thema kind en verkeer is online!

www.verkeersouders.nl

Hét platform met praktische informatie over kinderen en verkeer; boordevol tips, ideeën, materialen en adviezen om kinderen veilig te laten deelnemen aan het verkeer.

meer

De Verkeerspoort is vernieuwd!

Alles voor uw verkeerseducatie op één plek. Winnaar van de NOT innovatie award!

Trefwoorden

Verkeerspoort

meer

Fietsverlichtingscampagne 2017 Doe Mee!

Fietsen zonder licht is gevaarlijk. Zodra de klok verzet wordt en het in de ochtend- en avondspits weer donker is, is het van levensbelang dat je fietsverlichting werkt en aan staat. Daarom is het elk jaar weer nodig om fietsen te controleren op werkende fietsverlichting. Dat doen we dit jaar samen met jou!

meer

Wethouder Van de Ven (Gem. Goirle-Riel) reikt veilgheidshesjes uit voor een veiliger verkeer.

Wethouder H. van de Ven heeft op 8 juni jl.veiligheidshesjes uitgereikt aan Mw. De Leeuw en haar dochtertjes van 4 en 6 jaar (zie foto’s en het artikel in Brabants Dagblad).

Mw. De Leeuw had bij de gemeente aandacht gevraagd voor de jeugdige beginnende fietsende kinderen die zich voor het eerst mengen in het verkeer.
Met een fluorescerend veiligheidsvest vallen kinderen meer op en kunnen de overige weggebruikers beter rekening houden met de beginnende fiets(st)er.

meer